Tramadol bestellen betekent dat je de beschikking krijgt over een krachtige pijnstiller. Het is vergelijkbaar met morfine. Heb je hele erge pijn of pijn aan je zenuwen dan kunnen (huis)artsen dit medicijn voorschrijven. Het wordt ook wel eens voorgeschreven bij de reumatische aandoening artrose (verminderde kwaliteit van het kraakbeen).

Tramadol is zoals gezegd krachtig maar valt in tegenstelling tot bijvoorbeeld morfine niet onder de Opiumwet. Lees hieronder meer informatie over Tramadol. Je kunt het medicijn hier ook bestellen waarbij een EU-geregistreerde arts je aanvraag middels een online consult beoordeeld.


Hoe ontstaat pijn

Pijn komt in vele varianten voor. Het kan voorkomen uit het feit dat je lichaam beschadigd is of las je lichaam niet functioneert zoals het bedoeld is. Het gevolg is dat de zenuwen in het gedeelte van je lichaam dat beschadigd is een seintje geeft naar je hersenen. Je hersenen zetten dit om in een gevoel van pijn.


Werking van Tramadol

De werkzame stof in Tramadol is Tramadol. Het medicijn zorgt ervoor dat het signaal richting je hersenen afgezwakt wordt. Je ervaart daardoor minder pijn en je reageert ook beter op de pijn.

Binnen één uur nadat je Tramadol hebt gebruikt merk je dat de pijn minder is geworden. Dit geldt voor de tabletten, bruis-tabletten alsmede de druppels. Neem je Tramadol in de vorm van een zetpil dat duurt het wat langer, namelijk circa 2 tot 3 uur.

Tramadol in de vorm van gewone tabletten en zetpillen heeft een werking van zo’n 6 tot 8 uur.


Het gebruik van Tramadol

Zoals gezegd is het medicijn verkrijgbaar op doktersrecept. Via onze partner website kan dit ook online. Tramadol wordt vaak in combinatie gebruikt met paracetamol of een ontstekingsremmend medicijn. Helpt Tramadol onvoldoende dan kan worden overgegaan op morfine. Artsen zijn voorzichtig met sterkere medicijnen omdat hier vaak de bijwerkingen ook sterker zijn en ze een verslavend effect hebben.

Bij het medicijn krijg je instructies van de arts en/of apotheker. Volg deze altijd op en neem contact op als je ergens over twijfelt. In algemene zin kunnen we stellen dat in normale situaties zo’n 1 tot 2 tabletten per 4-6 uur worden voorgeschreven. De tabletten zijn gemaximaliseerd op 8 per dag uitgaande van 50 milligram (mg). Tramadol retard betekent overigens dat het een vertraagde afgifte heeft.

Tramadol neem je in met een glas water en kan met of zonder voedsel worden ingenomen. Kinderen beneden de 12 jaar mogen het niet gebruiken.


Tramadol druppels

Heb je moeite met het slikken van medicijnen dan kunnen de Tramadol druppels voor jou een oplossing bieden. We kunnen stellen dat 20 druppels ongeveer overeen komen met 50 mg. De druppels zijn verpakt in 10ml flesjes.


Ervaringen met Tramadol

Tramadol is een effectieve pijnstiller. Dit is ook de ervaring van de klanten die online hebben besteld. Verder zijn mensen positief over het gemak van online bestellen en de goede service en bereikbaarheid van de klantenservice.


Bijwerkingen Tramadol

Er zijn bijwerkingen die soms optreden zoaks sufheid en misselijkheid. Bijwerkingen die zelden optreden zijn obstipatie (verstopping), een droge mond, jeuk, zweten, hoofdpijn en duizeligheid. Verder zijn er ook bijwerkingen die zeer zelden optreden. Je leest er alles over in de bijsluiter.


Tramadol kopen

Via onderstaande knop kun je Tramadol kopen. De aanvraag zal worden beoordeeld door een erkende arts middels een online doktersconsult. Dit wijst zich allemaal vanzelf en het bestelproces is erg eenvoudig gehouden.  De bijsluiters zijn al voordat je bestelt online te raadplegen.

Geef een reactie